5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida

Del 9 de juny al 4 d’agost de 2019

La Demarcació de Lleida del COAC -Col·legi d’Arquitectes de Catalunya- inaugura l’exposició itinerant de la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i del 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, el proper diumenge 9 de juny de 2019 a les 18.30h al Museu Comarcal de Cervera.

S’hi distingeixen les obres més significatives en l’àmbit de la província de Lleida, acabades entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2018.
El jurat està format pels arquitectes Enric Batlle, Alfredo Payá i Guadalupe Piñera, que han triat les obres guanyadores i finalistes d’entre els 58 treballs rebuts en la convocatòria oberta.
L’objectiu d’aquesta mostra és difondre l’arquitectura més rellevant realitzada a les comarques de Lleida i s’estructura en cinc modalitats: 1. Edificis de nova planta, de promoció pública; 2. Edificis de nova planta, de promoció privada (edificis d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars); 3. Intervencions de restauració en el patrimoni (obres de restauració, rehabilitació o reforma); 4. Intervencions en espais exteriors; i 5. Intervencions en espais interiors (interiorisme, arquitectura d’interiors i arquitectures efímeres). Podeu consultar les obres finalistes en el següent enllaç: https://www.arquitectes.cat/ca/suport/actualitat/obres-selecionades-mostra-lleida-2019

ACTIVIATS RELACIONADES:

Arquitectour Cervera, diumenge 9 de juny de 2019 durant tot el dia

Jornada de Debat, dimecres 26 de juny de 2019: a les 20h a l’Auditori de Cervera