Museu Comarcal de Cervera
c/Major, 115 25200
Tel. 973 533 917

museu@museudecervera.cat

  

Visites guiades

 

passeig-per-la-casa-duran

Et convidem a fer un viatge en el temps de la mà de la família Duran i Sanpere. Descobreix amb ells, els interiors d’una casa burgesa de la Cervera de la segona meitat del segle XIX i inicis del segle XX. Els grans salons i habitacions de rebre, amb el luxe del seu mobiliari, els cortinatges, els papers pintats, … ; els despatxos i la biblioteca; els dormitoris dels senyors, estances privades que s’obren al públic amb una escenografia premeditada; la capella particular, amb les riques pintures murals que amaguen alguna que altra sorpresa; la cuina, l’espai sense cap mena de dubte més càlid de tota la casa i on conviuen olors i sabors. Un viatge que et portarà, amb transicions sovint imperceptibles, d’uns espais de representativitat a altres de privats i quotidians, i d’uns espais on només habiten els senyors a altres reservats exclusivament al servei domèstic.


 

RESERVA

La casa Museu es pot visitar de 17 a 18h però si és fora d’aquest horari cal fer la reserva prèvia trucant al 973 533 917 o escrivint a reserva@museudecervera.cat

 

HORARIS DE LES VISITES

HIVERN (d’octubre a maig)

Divendres i dissabtes: de 17 a 18h  (o amb reserva prèvia)

ESTIU (de juny a setembre)

De dimarts a dissabte : de 17 a 18h (o amb reserva prèvia)

 

DURADA

45 minuts