ARQUITECTOUR CERVERA

El Museu de Cervera col·labora amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Demarcació de Lleida, en dur a terme, el proper diumenge 9 de juny (2019), durant tot el dia: Arquitectour Cervera, dins els actes de la Capital de la Cultura Catalana Cervera 2019.

Es tracta d’una visita guiada dirigida al públic en general, a diferents habitatges del centre històric de la ciutat, de diferents èpoques històriques (del s. XVI al s. XXI), per tal de mostrar l’evolució des de la manera de viure a la manera de projectar i en relació a la societat i el context urbà. A la tarda, es visitarà la Farinera de Cervera, obra de César Martinell (1922), declarada Bé d’Interès Nacional (BCIN). Serà una ruta a peu, acompanyada per experts en història de l’art i arquitectes, durant la qual entrarem dins de cadascun dels edificis, els quals són habitualment de difícil accés. Pretenem posar en valor el nostre patrimoni arquitectònic, tan modern com és clàssic.

A parit de les 18:30h de la tarda, del mateix diumenge 9 de juny i fins l’11 d’agost, inaugurarem l’exposició: 5ª Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes. Producció de la Demarcació de Lleida del COAC -Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-, s’hi distingeixen les obres més significatives en l’àmbit de la província de Lleida, acabades entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2018.